Eigen paarden

Dude - 10 jaarEwoud

9 jarige zoon van Sir Oldenburg x Damiro. De nieuwste aanwinst binnen Yaël Reijnders Dressage. Ewoud is een paard met zeer veel talent voor het zwaardere werk. Op dit moment zijn wij bezig om een combinatie te vormen en hopen we hem dan ook deze zomer uit te brengen in de Lichte Tour.


Dude - 10 jaarFerrari

Bijnaam: de Prins. 8-jarige hengst jazz x contango, hij is de volle broer van Glock’s Tango. Ferrari is bij ons vanaf zijn 4e jaar. Op dit moment is hij opgeleid tot het Lichte Tour niveau, loopt hij nu succesvol in het ZZ-zwaar en moet hij deze zomer de overstap maken naar de Lichte Tour.


Dude - 10 jaarGuineverre

7 jarige merrie Charmeur x Ronaldo. Guineverre is een merrie met veel talent. Ze loopt op dit moment ZZ-Licht met nette scores en wordt verder opgeleid.


Dude - 10 jaarJaguar

4 jarige hengst Vivaldi x Contango. Jaguar is een paard dat uitzonderlijk veel talent, de juiste balans en een zeer fijn karakter heeft. Hij laat nu al bijzonder goede dingen zien in trainingen: dit wordt verder ontwikkeld richting de toekomst. 


Dude - 10 jaarJulius Ceasar

4-jarige hengst Dreamboy x Jazz. Julius Ceasar is nu een jaar bij ons en een van de jonkies op stal. Hij laat nu al veel talent zien en wordt op dit moment zo goed mogelijk afgericht voor zijn leeftijd. 


Dude - 10 jaarNostradamus

Geboren op 1 maart 2018. Hengst Painted Black – Chippendale. Nostradamus staat op dit moment in de opfok met een ander veulen. Hij laat nu al zijn talent en kwaliteit zien, wanneer hij met zijn moeder mee loopt.