Yaël Reijnders naast dressuurtrainster nu ook winkel eigenaresse

  • Home
  • »
  • Nieuws
  • »
  • Yaël Reijnders naast dressuurtrainster nu ook winkel eigenaresse
11-06-2019

Yaël Reijnders heeft de afgelopen maanden ontzettend hard gewerkt om een droom in vervulling te zien gaan: het openen van een eigen ruitersportzaak. Belangrijk hierbij was de uitstraling van de winkel. “Wanneer je het pand binnen loopt merk je meteen dat de sfeer hier anders is dan bij de gemiddelde ruitersportzaken, en dat is de bedoeling. Het idee is dat de klant ervaart dat hij of zij een boetiek bezoekt, waar de items prachtig worden gepresenteerd en het aanschaffen van nieuwe spullen op een hele andere manier wordt beleefd.”

Naast deze unieke uitstraling zorgt het team er tevens voor dat iedere klant persoonlijke aandacht krijgt. Het meedenken, luisteren naar de behoefte en deze vertalen naar een passende oplossing is wat de rode draad vormt in het klantencontact.

Als het gaat om de collectie die wordt gepresenteerd, komen bezoekers oren en ogen tekort. Merken als DeNiro, Kep italia, Samshield, Pikeur, PS of Sweden, Naf, Juul’s Jacket en Equiline worden prachtig tentoongesteld in de boetiek van Het Ruiterhuis by Yaël. Uiteraard is het aanbod nog veel breder dan dit, maar dit zijn de merken waar de eigenaresse erg trots op is om mee samen te mogen werken.

Wil jij graag meer weten en zou je wel eens willen ervaren hoe het is om te shoppen in een ruitersportzaak die aanvoelt als een boetiek? Breng dan zeker eens een bezoek aan deze prachtige winkel aan de Bergse Baan in Heerle, er is voor alle budgetten iets moois te vinden!Collectie-1

 

   

                                 Het Ruiterhuis by Yaël