Dressuur lessen op hoog niveau

Yaël is een dressagepro

Yaël Reijnders is gediplomeerd instructrice wedstrijdsport-dressuur. Talent van nature en zelf getraind op top niveau. Nog steeds wordt Yaël Reijnders getraind door Imke Schellekens-Bartels en Tim Coomans: de lat blijft hoog liggen. Vanuit haar passie geeft ze les binnen de dressuursport: dit kunnen gewone lessen zijn, wedstrijdgerichte lessen of een combinatie van beide. 

Huldiging Yael + Ferrari  (copy)

Yael + Ferarri (Wedstrijd) (copy)

Lessen

Dressuurlessen bij Yaël Reijnders Dressage bestaan uit standaard of wedstrijdgerichte lessen. Een combinatie van deze twee is ook mogelijk. Of je nu een beginner of gevorderde ruiter bent: de dressuurlessen die wij aanbieden zijn altijd op basis van ervaring, leeftijd en niveau. 

Verder geeft Yaël les om grondwerk-oefeningen te doen en in het ‘bom’-proef maken van een paard. Dressuurpaarden staan er om bekend erg snel bang te zijn en te schrikken van onverwachte geluiden of bewegingen.

Start met lessen

Yael + Ferrari (wedstrijd) (copy)

Clinic volgen bij manege in de buurt

Bij Yaël Reijnders Dressage zijn er mogelijkheden om clinics aan te vragen voor grotere groepen, in paardensportcentra of op andere locaties.

Er kunnen verschillende clinics worden gegeven. Er kan bijvoorbeeld les worden gegeven of er kan een clinic te paard worden gegeven. Lesgeven tijdens een clinic kan op verschillende niveau's. Voor meer informatie willen wij u adviseren om contact met ons op te nemen, dit kan zowel telefonisch als over de mail.

Clinic volgen

Yael + Ewoud (wedstrijdd) (copy)

Uw eigen paard in training

Bij Yaël Reijnders Dressage kunt u ook uw paard in training zetten. Dit houdt in dat wij het paard in training nemen en een traject aangaan met het paard en de eigenaar. Uw paard is bij ons niet alleen in veilige handen, maar wordt, met liefde voor het paard, professioneel opgeleid.

In overleg wordt een opleidingsprogramma met doelstellingen opgesteld. De eigenaar geeft aan wat zijn verwachtingen zijn, vervolgens onderzoekt Yaël Reijnders Dressage eerst of het paard de ambities van de eigenaar waar kan maken. Hierbij staat het paard altijd centraal, het verwachtingsniveau moet aansluiten bij de potentie van het paard. Wij zullen nooit ten koste van het paard de trainingsdruk te hoog opvoeren om doelstellingen te halen. Leeftijd, karakter en fysieke ontwikkeling bepalen mede het opleidingsprogramma.

Tijdens het trainingstraject wordt de communicatie tussen de eigenaar en Yaël zeer goed onderhouden. De eigenaar kan constant langs komen, updates vragen en het trainingsprogramma in onderling overleg aanpassen. Dankzij onze ervaringen kunnen wij opleiden in meerdere klassen. 

Aanmelden training

Dude (te koop) (copy) (copy)

Verkoop van sportpaarden

Yaël Reijnders heeft gevoel bij paarden en niet zomaar. Ze is van kinds af aan opgegroeid tussen de dressuurpaarden. Ze is één met de paarden waar ze op zit. Ze voelt het haarfijn aan als er iets mis is met een paard. Ze legt verbanden in gedrag en gezondheid: wat uiteindelijk voor een zo goed mogelijke sportcombinatie zorgt.

Op dit moment bestaat de stal van Yael Reijnders Dressage uit 7 kwalitatief zeer sterke dressuurpaarden. Deze paarden zijn allemaal zorgvuldig bekeken en aangekocht. Dit heeft er ook zeker voor gezorgd dat wij hier oog voor hebben gekregen. Het is mogelijk om via Yael Reijnders Dressage uw paard te verkopen. Wij zorgen ervoor dat er een koper wordt gevonden die op zoek is naar het paard dat u aanbiedt, voor de juiste prijs. Dit biedt uiteraard dan ook de mogelijkheid dit pad andersom te bewandelen. U komt in dat geval met de vraag naar een specifiek paard wat aan bepaalde eisen moet voldoen. Wij zoeken vervolgens naar het paard dat hieraan voldoet en naadloos aansluit op de door u aangegeven eisen.

Bekijk onze sportpaarden